ΣΤΡΩΜΑΤΑ

Recent articles

Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

MEMORY GEL COOL

Περιγραφή Αποτελείται από  Memory Cool Gel το οποίο παίρνει το σχήμα του κεφαλιού απορροφώντας την πίεση και υποστηρίζοντας σωστά τον αυχένα.Περιλαμβάνεται από δύο όψεις.Μια καλοκαιρινή και μια χειμερινή.

MEMORY FOAM ORANGE

Περιγραφή  Αποτελείται από Visco Elastic Memoryμε άρωμα πορτοκαλιού που παίρνει το σχήμα του κεφαλιού, απορροφώντας την πίεση και υποστηρίζοντας σωστά τον αυχένα. Διατίθεται σε αφαιρούμενη βαμβακερή  θήκη.

MEMORY FOAM COCONUT

Περιγραφή  Αποτελείται από Visco Elastic Memory με άρωμα καρύδας που παίρνει το σχήμα του κεφαλιού, απορροφώντας την πίεση και υποστηρίζοντας σωστά τον αυχένα. Διατίθεται σε αφαιρούμενη βαμβακερή...

MEMORY FOAM ANATOMIC

Περιγραφή  Αποτελείται από Visco Elastic Memory ώστε να απορροφά τα σημεία πίεσης του αυχένα και του κεφαλιού. Διατίθεται σε αφαιρούμενη βαμβακερή  θήκη.

MEMORY FOAM ALOE VERA

Περιγραφή  Αποτελείται από Visco Elastic Memory με εκχύλισμα από το φυτό ALOE VERA που παίρνει το σχήμα του κεφαλιού, απορροφώντας την πίεση και υποστηρίζοντας σωστά τον αυχένα. Διατίθεται...

LATEX ANATOMIC

Περιγραφή Αποτελείται από 100% φυσικό LATEX και διαθέτει δύο ύψη 10εκ. και 12εκ. .  Διατίθεται σε αφαιρούμενη βαμβακερή θήκη.